We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

דג שלם צלוי בצ'אטני עגבניות שרי

מנה עיקרית

דגים

קל

90 דקות

2 servings

מרכיבים

1 לברק או סי בס שלם במשקל עד 1ק״ג
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
1 כף שום כתוש
1 ענף למון גראס קצוץ דק
3-4 כפות שמן קנולה
1 כפית
מלח
רוטב-
2 כפות שמן קנולה
2 כפות ג׳ינג׳ר קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות דק
1-2 פלפל אדום חריף פרוס דק
2 ענף למון גראס פרוס דק מאוד
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כוכבי אניס
4 כפות סוכר
1 קופסת עגבניות שרי משומרות של CIRIO
4 כפות סויה
1 כפית שמן סומסום
חצי כוס מים
מלח
הגשה-
10 עלי כוסברה
10 עלי נענע
5 עלי בזיליקום
1 בצל שאלוט פרוס דק מאוד
ליים או לימון אחד חצוי

כוסברה, נענע, למון גראס, ג'ינג'ר, שמן זית, מלח, פלפל, שמיר קצוץ

אופן הכנה

דג

  1. יוצרים 3 חריצים בצידי הדג ומתבלים במלח.
  2. מערבבים את כל חומרי המשרה ומתבלים בו את הדג, ממלאים היטב את החריצים והבטן.
  3. מניחים במקרר לשעה לפחות.

רוטב

  1. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים את השמן. מוסיפים את הג׳ינג׳ר, שום, פלפל, למון גראס, פלפל שחור וכוכבי אניס. מבשלים תוך כדי ערבוב כ3 דקות. שומרים שהשום לא יישרף.
  2. מוסיפים את העגבניות ויתר הרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ10 דקות נוספות. מורידים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מחממים תנור ל190 מעלות. מעבירים את הדג למגש עם נייר פרגמנט וצולים בתנור כ15-20 דקות, רצוי להפוך צד אחרי מחצית הזמן. הדג צריך להתקבל מושחם לגמרי עם עור מעט קריספי.
  4. מעבירים את הדג הצלוי לצלחת הגשה. מחממים את הרוטב ויוצקים מעל הדג. מערבבים את עשבי התיבול ובצל, מפזרים מעל הדג. מגישים עם ליים בצד.
שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם עגבניות מקולפות

מתכונים נוספים

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits