We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

עוף ברביקיו ביתי

מנה עיקרית

בשר

קל

60 דקות

4 servings

מרכיבים

ברביקיו –
2 כפות שמן קנולה
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
1 כפית אבקת ג'ינג'ר (לא חובה)
1 קורט קינמון טחון
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס סויה
חצי כוס דבש או סוכר חום כהה או סילאן
רבע כוס חומץ תפוחים
1 כוס פאסטה עגבניות צ'יריו
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת
מלח
פלפל

אופן הכנה
  1. בסיר קטן מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית עד שהבצל משחים, כ10 דקות.
  2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומצמצמים לקבלת רוטב סמיך, כ10 דקות. דואגים לערבב כל כמה דקות על מנת שתחתית הסיר לא תישרף. מורידים מהאש, טועמים ומתקנים תיבול לפי צורך ומצננים.
  3. כאשר הרוטב בטמפ החדר מערבבים בקערה עם העוף ומשרים כשעה במקרר, אפשר גם ללילה.
  4. מחממים תנור ל175 מעלות.
  5. מסדרים את נתחי העוף על תבנית עם נייר אפייה עם העור כלפי מטה. מעבירים לתנור ל40 דקות, הופכים לצד העור כלפי מעלה וצולים 40 – 45 דקות נוספות עד שהעור מתקבל מבריק וקריספי.
  6. מגישים חם לצד סלט קולסלאו ותוספת שאוהבים.
שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רסק עגבניות

מנה עיקרית
קל
60 דקות
עוף ברביקיו ביתי
מנה עיקרית
קל
שעתיים
פלפלים ממולאים
מתכונים נוספים

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits