We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.
תוחלת החיים של עגבניות, ובמיוחד עגבניות ירוקות שזה עתה נקטפו, היא קצרה מאוד: אחרי הקטיף, יש לשמר אותן תוך פרק זמן של כמה שעות כדי למנוע סיכון לתסיסה וריקבון.
כל שלבי הייצור מנוטרים על בסיס שוטף: טמפרטורות הפיסטור, המשקלים, איטום המכלים, וגם המאפיינים הפיזיים והכימיים של הסחורה המוגמרת.
עשרת המפעלים שלנו המפוזרים ברחבי איטליה, ממוקמים במרחק של עד 50 ק"מ
מהשדה.
תהליך הייצור של Cirio מתבצע תוך שמירה מרבית על הסביבה והוא עומד בדרישות של מרבית אישורי הקיימות המוכרים.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits